devoteam_white_cmyk.png

DEVOTEAM FUTURE PROGRAM

Gefeliciteerd, je hebt je studie afgerond en hebt de juiste papieren voor een vliegende start van je carrière! Maar je bent misschien nog niet overtuigd van je volgende stap. Je wilt misschien wel doorleren, je weet niet zeker welke baan passend voor je is/je weet misschien niet zeker wat de beste start is voor je. Misschien wil je zelfs al switchen van carrière. In dit geval is een traineeship waarbij je als consultant komt te werken bij Devoteam Nederland de juiste start voor je carrière.

EEN TRAINEESHIP BIJ DEVOTEAM

Om in aanmerking te komen, moet je solliciteren zoals je dat ook zou doen voor een ‘gewone’ baan. Het verschil is dat je in dit geval solliciteert voor een baan in combinatie met opleiding. Kortweg is een traineeship simpelweg een combinatie van een baan en training.

 

De opleiding start nadat je het sollicitatieproces hebt doorlopen en is erop gericht jou verder te brengen in je vaardigheden en kennis. De exacte inhoud van de opleiding hangt af van de vacature waar je op hebt gesolliciteerd en bestaat uit hard en soft skills. Momenteel zoeken wij talenten voor ons DevOps IT-traineeship.

 

Je opleiding duurt vier fulltime maanden, dit is één maand meer dan de meeste medewerkers nodig hebben. Na de opleiding is het tijd om deel te nemen aan een project bij een klant. Hier ontwikkel je jezelf verder door op het gebied van de kennis en geleerde soft skills die je de afgelopen maanden hebt opgedaan toe te passen in praktijk.

Hallmark_dt_rgb.png
Public and health (1).png

DE VOORDELEN VAN EEN TRAINEESHIP

Als eerste investeert Devoteam Nederland in jou door middel van de opleiding en je salaris gedurdende het traineeship. Als je je opleiding hebt afgerond ben je een Young Professional die met de juiste vaardigheden en kennis bij klanten kan werken. Daarom willen we je voor een langere periode aan ons binden.

 

Ten tweede krijg je praktijk ervaring binnen meerdere werkvelden, daardoor krijg je sneller en meer zicht op wat je leuk vindt en wat bij je past.

 

Als laatste krijg je officiële certificaten van de opleidingen, deze geven je CV een boost en je krijgt meer marktwaarde, vooral ook in je verdere carrière.

DE NADELEN

Het startsalaris van een trainee is relatief lager dan een salaris van iemand in dezelfde functie zonder traineeship. Echter stijgt je salaris exponentieel binnen 2 jaar als Young Professional!

Het salaris en de opleidingskosten kunnen voor Devoteam behoorlijk stijgen. Dit betekent dat Devoteam deze investering in jou wil zeker stellen. Meestal doen we dit door middel van een ‘opleidingsovereenkomst’. Voornamelijk dient deze overeenkomst ervoor dat indien jij vroegtijdig stopt met de overeenkomst jij (een deel van) de kosten moet terug betalen.

Benchmarking (2).png

START JE CARRIÈRE MET EEN

IT-TRAINEESHIP

Het vinden van een nieuwe baan kost tijd, aangezien dit de start is van jouw carrière wil je een goede keuze maken. Neem daarom goed de tijd.

 

Een trainee-programma kan intensief zijn, dus check goed of de inhoud ook past bij je interesse. En check of onze opleidingen voor jou van toegevoegde waarde zijn. Mocht je hierover meer informatie willen hebben dan kan je altijd even contact opnemen met onze recruiter Anne Hendriks. Je kan Anne bereiken via mail (anne.hendriks@devoteam.com) of telefonisch (+31 6 11 85 64 49).

 

Ben je er al wel uit en lijkt het DevOps Traineeship je iets? Bekijk hier dan meteen de vacature.

 

Brand development (6).png

HIGHLIGHTED STORIES