SECTOR PUBLIC

In een notendop

Sector Public is binnen Devoteam Nederland momenteel de enige community die zich op een specifieke sector/industrie richt. Waarom? Wij hebben een dusdanige hoeveelheid kennis en ervaring die sectorspecifiek is dat het een expertise is geworden. Deze community bestaat uit mensen met kennis over het sociaal domein en de overheid. 

Wat wij doen binnen Sector Public

Binnen de community hebben we een sector focus, spreken we de taal van de overheid en opereren we op de voorgrond van ICT innovatie. Onze drie werkgebieden binnen de publieke sector zijn het sociaal domein, business consultancy & interim, en ketencoördinatie, transitie en implementatie. 

Aansluiting bij onze tech-communities

Wij werken uiteraard niet puur en alleen vanuit onze domeinkennis. Ook bij onze opdrachtgevers in de publieke sector is het vaak technische kennis die gevraagd wordt. Kortom, we werken in teams met Devoteam’ers die bijvoorbeeld applicaties ontwikkelen, een API Management Platform beheren, etc. In deze teams is de Process Consultant, Functioneel Beheerder, of Keten Coördinator degene met domeinkennis die zorgt dat de ICT aansluit op de operationele kant van een organisatie.

 

Naast het vermogen om de publieke sector vooruit te helpen met domeinkennis en technische expertise, bieden wij ook een zeer ervaren practice die zich richt op Agile/Scrum en DevOps werken. Dit zorgt ervoor dat we ook de digitale transformatie binnen de organisatie doorvoeren in de hoofden van zowel werknemer als bestuur.. 

Wij zijn op zoek naar collega’s

Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in de (rijks) overheid en ben je klaar om bij een informeel, toegankelijk en professioneel bedrijf te werken? Wij opereren op het snijvlak van ICT en Operations en helpen onze opdrachtgevers met gedegen advies om hun digitale uitdagingen te overwinnen. Onze missie “technologie voor mensen” zorgt ervoor dat wij als organisatie nooit de focus verliezen op mensen binnen organisaties.

UITGELICHTE VACATURES

Functioneel Beheerder

Keten coördinator 

Pak jij een centrale rol in de informatieverschaffing binnen de publieke sector?

Ben jij een expert op het gebied van applicaties in het publieke domein?

BEN JIJ KLAAR OM TE WERKEN

BIJ DEVOTEAM NEDERLAND?

Vragen over onze cultuur of vacatures? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen!

Yassine Manar

mail_122991.png
phone-512.png
  • Black LinkedIn Icon

HIGHLIGHTED STORIES