Thuiswerkkantoor op de deurmat

Met de komst van Covid-19 werd thuiswerken de nieuwe norm. Je kunt als bedrijf geen fysieke sociale teamactiviteiten meer organiseren, dus wat doe je dan? Ons antwoord: thuiswerken zo comfortabel mogelijk maken. Als eerst kwamen we op het idee om ontzettend comfortabele hoodies voor onze collega's te bestellen. Niet vol reclame, maar een subtiel logo zodat je je niet om hoeft te kleden als je de deur uit gaat. Een tijdje later kwam idee nummer twee: thuiswerkkantoor spullen. Via een digitaal formulier konden collega's een bureaustoel, desktop, toetsenbord en headset aanvragen voor hun thuiswerkkantoor.Een deel van de collega's kon de spullen komen ophalen

Al deze spullen hadden we laten leveren op onze kantoren. Collega's konden zich via een rooster inschrijven voor een ophaalmoment, wat zowel overdag als in de avond kon, waarbij gezorgd werd dat er nooit meer dan vier mensen tegelijk op kantoor waren. Zie hieronder een verzameling foto's van collega's die hun kantoorspullen en hoodie kwamen ophalen op kantoor Den Haag of Amsterdam.


Van deur tot deur bezorgservice Devoteam, voor al uw logistieke uitdagingen

Met een landelijk advies om zo min mogelijk de deur uit te gaan was het lastig alle 200+ collega's hun spullen op kantoor te laten ophalen, zeker met een grote reisafstand of geen auto tot beschikking. We stonden dus voor een logistieke uitdaging. Toen ontstond het idee om de spullen te brengen. To do: busjes huren, een dag prikken, een crew regelen en als kers op de taart stickers voor op de busjes.


31 oktober 2020: bezorgdag

Toen was het zover. Om 08:30 verzamelde crew één op Amsterdam kantoor en crew twee op Den Haag kantoor. Na een 'ontdooi-koffietje' werden de busjes volgeladen en gingen ze op pad. Zie hieronder een verzameling foto's van het leveren van de kantoorspullen en hoodies bij onze collega's.


Missie geslaagd

Om 4 uur 's middags zat het erop. Alle kantoorspullen en hoodies netjes bij collega's thuis bezorgd. Tijd voor een welverdiend afzakkertje. Bedankt Anuradha, Silvia, Martijn en Melis!