Martijn


Wat is jouw rol bij Devoteam?

Als Managing Director ben ik eindverantwoordelijk voor Devoteam Nederland. Het leuke van mijn rol is dat ik het vertrouwen krijg om alle collega’s bij elkaar te houden en gezamenlijk slimme veranderingen door te voeren. Dit met als doel de juiste resultaten te behalen.


Wat is de prestatie bij Devoteam waar je het meest trots op bent?

Het meest trots ben ik op wat wij als Devoteam Nederland hebben bereikt in de afgelopen twee jaar. Dit is te danken aan het hele team dat ervoor heeft gezorgd dat we deze stappen ook daadwerkelijk konden maken.


Daarnaast ben ik trots op de manier waarop wij continu het teamgevoel onderstrepen, maar ook aandacht blijven houden voor elk individu. Door deze werkwijze in combinatie met de kennis die wij in huis hebben, winnen wij ook het vertrouwen bij onze klanten met als resultaat mooie en uitdagende projecten.


Een concreet voorbeeld van het teamgevoel onderstrepen is onze maandelijkse breakfast sessie. Daarin bespreken we alle interessante en relevante updates die van invloed zijn op de organisatie. Deze breakfast sessies geven iedereen de mogelijkheid om te reageren op de veranderingen en vragen te stellen bij onduidelijkheid. De toegankelijkheid en transparantie zorgen voor vertrouwen en een positieve werksfeer.


Wat is de belangrijkste skill die je nodig hebt voor jouw functie?

Ik denk dat passie voor je baan erg belangrijk is. Geen dag is hetzelfde en je hebt met alle facetten van het bedrijf te maken. Ik ben voortdurend bezig om te kijken wat er goed gaat en waar extra aandacht nodig is, zodat we naar morgen kijken en niet alleen blijven hangen in de waan van de dag.


Als jij opnieuw zou moeten kiezen en je zou niet de IT in mogen qua werk, wat zou je dan doen?

Zeilinstructeur! En dan doe ik dat voor het zeilen, niet voor het lesgeven. Tijdens het zeilen kan ik mijn hoofd helemaal leeg maken en mij volledig focussen op de boot, het water en de wind.


Wil jij meer weten over onze cultuur?

Bij Devoteam geloven wij in een cultuur waar change, grow en care belangrijke pijlers zijn.


Klik hier voor meer info.