INTEGRATION

In een notendop

Onze community Integratie bestaat uit een aantal medewerkers met verschillende vaardigheden en achtergronden, variërend van API specialisten tot Integratie Architecten. Wij werken aan verschillende opdrachten, zo helpen wij bijvoorbeeld met het ontsluiten van legacy software door middel van API Management, en soms werken wij aan een ESB. In andere gevallen werken we aan een hybride integratie platform.

Wat wij doen binnen Devoteam Nederland

Onze community Integratie werkt samen met alle andere communities. Wij werken samen met CI/CD en DevOps consultants, cloud architecten, API management specialisten en Microservices specialisten. Een voorbeeld is een project voor ‘De Watergroep’, een Belgische waterschap. Wij hebben hun legacy software ontsloten, een ESB gebouwd en drie nieuwe Cloud oplossingen gebouwd. Lees hier meer over “Integration as a Unifying Factor for Digital Transformation

Technology

Wij werken nauw samen met een aantal locale en internationale strategische partners zoals Google (Cloud), Red Hat (Fuse), Mulesoft en Tibco (voornamlijek BusinessWorks). Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten effectief kunnen helpen. Met onze ondernemende en innovatieve mindset hebben we in de toekomst andere Integratie technologieën & platforms op ons lijstje staan.

Knowledge & Fun

Als we een nieuwe interessante technologie tegenkomen, dan experimenteren we ermee. Daarna bouwen we er een business case omheen en als de technologie een toegevoegde waarde is voor de klant, dan omarmen we het als een nieuwe techniek. Wij willen deze kennis dan ook met externen delen. Dit doen wij door middel van blogs (technisch en gericht op de business). Daarnaast organiseren wij interne kennissessies en externe Meetups.

UITGELICHTE VACATURES

Ben jij toegewijd aan het begeleiden van onze klanten in het integratie domein?

BEN JIJ KLAAR OM TE WERKEN 

BIJ DEVOTEAM NEDERLAND?

ANNE HENDRIKS

Vragen over onze cultuur of vacatures? Twijfel dan niet om
contact met mij op te nemen!

mail_122991.png
phone-512.png

Anne.Hendriks@devoteam.com

+31 6 11 85 64 49

  • Black LinkedIn Icon

anneevahendriks

HIGHLIGHTED STORIES