DATA AS A SERVICE

In een notendop

De Data as a Service (DaaS) practice binnen Devoteam Nederland bestaat uit een team van zo’n 30 specialisten die gefocust zijn op drie technologieën: Microsoft, Google en Elastic. 


Werken in de DaaS practice betekent dus dat je als consultant een specifieke focus hebt op één van deze drie Gold Data Partners van Devoteam.


Kortom, alles en iedereen die te maken heeft met data en het informatiegedreven sturen van organisaties zit in onze DaaS practice. Van Data Architecten en Data Analisten, tot Azure Platform Specialisten en Elastic Monitoring Experts.

Werken aan toekomstbestendige oplossingen en proposities

Binnen Devoteam Nederland zijn we met zo’n 250 consultants die onder andere een focus hebben op het optimaliseren van de automatisering binnen bedrijven. Ook binnen de DaaS practice zijn we steeds gericht op het automatiseren binnen data projecten. Zo leveren wij bijvoorbeeld oplossingen als een “one-click data platform”. Proposities als deze ontstaan doordat consultants met een idee komen in een community, daarvoor de business case uitwerken, en vervolgens in een projectteam binnen en buiten werktijd continu bezig zijn met het neerzetten van een toekomstbestendige oplossing voor klanten. Het mooie van Devoteam is dat zulke initiatieven vandaag kunnen worden verzonnen, en morgen de eerste stenen al worden gelegd, aldus Devoteam😁

Microsoft - expertise & team

In Nederland zien we dat onze klanten een enorme focus op Microsoft hebben. Dat betekent dat hier binnen onze consultants ook een grote focus op ligt. Binnen de Data kant van Microsoft technologieën zijn wij specialist op het gebied van het Azure Platform met Databricks,  Azure Synapse en PowerBI.  Natuurlijk mag Azure DevOps niet ontbreken in een omgeving waarin automatisering en projectmatig werken cruciaal zijn.

--> Word Senior Azure Data Architect bij Devoteam <--

 

Monitoring met Elastic - expertise & team

Ook zien wij een grote toekomst voor onze klanten op het gebied van operationele analyse. Veel organisaties zijn al bezig met monitoren van systemen of applicaties. Wij trekken dat graag één stap verder naar observability. Dat doen we met Elastic als technologie partner. 

--> Word Expert Elastic Stack bij Devoteam <--

Google - expertise & team

Onze slagkracht op het gebied van Google is recent versterkt door de komst van Fourcast als nieuwe toevoeging aan de Devoteam Groep. Dit versterkt onze specifieke focus op onze Google technologieën en biedt daarmee meer waarde voor onze klanten. Ons specialisme binnen Google technologieën ligt aan de data kant op het Google Cloud Platform (GCP) en BigQuery.  

--> Word Google Data Engineer bij Fourcast by Devoteam <--

De toekomst van Data as a Service binnen Devoteam

Een belangrijk onderdeel van onze gedeelde passie voor werk is dat wij continu samen tot ideeën komen, soms gedreven door klantbehoeften, soms door trends/ontwikkelingen. Dit gecombineerd met onze liefde voor het automatiseren van processen zorgt ervoor dat de kwaliteit van de oplossingen die wij leveren continu beter en robuuster wordt. Dat motiveert! De toekomst van DaaS ligt volgens ons in het toepassen van de DevOps principes binnen data omgevingen. Kortom, DataOps. 

UITGELICHTE VACATURES

Sr. Azure Data Architect

Expert Elastic Stack

Ervaring met Beats, Logstash, Elasticsearch, Kibana en X-Pack?

Engineer complexe Azure cloud infrastructuren voor onze klanten

BEN JIJ KLAAR OM TE WERKEN

BIJ DEVOTEAM NEDERLAND?

Vragen over onze cultuur of vacatures? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen!

Lara Meijer

mail_122991.png
phone-512.png
  • Black LinkedIn Icon

ONZE MENSEN