CLOUD DEVOPS

Net klaar met de studie of max 2 jaar werk-ervaring en interesse in DevOps?

Heb jij 5-8 jaar aantoonbare ervaring met Java development?

In een notendop

Binnen Devoteam Nederland is Cloud DevOps onze grootste practice met +/- 70 consultants die zich specialiseren in technologieën van Microsoft (.NET, Azure DevOps, ARO), Red Hat (OpenShift, Ansible) Google Cloud (GCP, Kubernetes, Anthos) en Atlassian (Jira, Confluence, etc).

Het Cloud Automation team
Dit team binnen de Cloud DevOps practice bestaat uit voornamelijk DevOps Engineers en Architecten die tijdens de koffie praten over containers, clusters, serverless, pipelines, CI/CD, you name it.  

Team quote: “Als je iets twee keer moet doen kan je het automatiseren”

 

Word CI/CD Automation (DevOps) Consultant bij Devoteam NL 

Het Cloud-Native Development team

Hier zitten de Development Guru’s, Software Engineers en Architecten. Zij werken aan projecten zoals bijvoorbeeld stapsgewijze applicatie modernisering of bouwen soms volledige nieuwe maatwerk software vanuit een Cloud-first gedachte en een Microservices mindset. Java en .NET is waar ze goed in zijn. 

Word .NET ontwikkelaar bij Devoteam NL

Het Cloud Managed Services team

Dit team bestaat voornamelijk uit Cloud Engineers en specialisten die zorgen voor de cloud-based IT-operatie van onze klanten. Wij bieden managed services rondom het beheer van IaaS-, PaaS- en SaaS-platformen. Denk aan cloud platformen als Microsoft Azure, AWS, Google Cloud of private clouds.

 

Word Cloud Infra Engineer bij Devoteam NL

Onze visie op het gebied van Cloud DevOps

Cloud en DevOps, je kan er niet meer omheen. Maar als wij verder kijken zien we dat echte waarde daaruit halen lastig is. Er is niet één cloud maar altijd meerdere. Die willen wij zo samen laten werken dat de belofte van cloud realiteit wordt en niet een belofte blijft. Dan kijken we verder dan alleen de techniek, ook naar de processen en mensen. Als we die drie goed samen laten werken is de “sky the limit”.

UITGELICHTE VACATURES

Dutch speaking only

Dutch speaking only

BEN JIJ KLAAR OM TE WERKEN

BIJ DEVOTEAM NEDERLAND?

Vragen over onze cultuur of vacatures? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen!

Stephan Abhayawardhana

mail_122991.png
phone-512.png
  • Black LinkedIn Icon

HIGHLIGHTED STORIES