APPLICATION DEVELOPMENT

FRONTEND SOFTWARE

ENGINEER

Heb jij ruime ervaring in het bouwen van frontend oplossingen en web-applicaties?

BACKEND SOFTWARE
ENGINEER

Ben jij ervaren op het gebied van engineering en ontwikkeling van bedrijfs-applicaties?

In een notendop

Onze community Application Development bestaat uit een een groep Backend-, Frontend- (UI/UX), Fullstack ontwikkelaars en architecten. Wij werken aan gevarieerde projecten bij onze klanten. Zo maken wij bijvoorbeeld een nieuwe cloud applicatie voor een zorginstelling, maar werken we ook aan het moderniseren van bestaande applicaties.

Wat wij doen binnen Devoteam Nederland

Het gave aan onze community is dat iedere community in verband staat en met elkaar samenwerkt. Als we het eerder genoemde voorbeeld aanhouden van de nieuwe cloud oplossing, dan gaan we eerst de huidige legacy software openbreken. Dit is waar onze Integratie en API management experts om de hoek komen kijken. We kunnen er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een Microservices architectuur (dat is ook een community bij ons) te creëren en als laatste kunnen we ervoor kiezen om onze applicatie te monitoren. Ook dan zijn er connecties mogelijk met andere communities.

Technology

Wij werken nauw samen met onze drie strategische partners Google (Cloud), Red Hat en Microsoft (Azure). Dat houdt in dat we korte lijnen aanhouden tussen onze experts en die van hen. Dit zorgt ervoor dat wij continue op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën en daardoor altijd kunnen blijven innoveren!

Knowledge & Fun

We gaan voor optimale kennisdeling zowel intern én extern. Voorbeelden daarvan zijn onze terugkerende technische meetups, interne kennissessies (KISSes) en technische blogs. Gedurende het jaar houden we TGIF (Thank God It’s Friday) sessies, we werken dan met een coole nieuwe techniek om het simpelweg uit te proberen. Als blijkt dat de techniek interessant is dan maken we er een business case van en overtuigen we onze collega’s en management dat we deze nieuwe techniek moeten gebruiken om onze klanten mee te helpen.

UITGELICHTE VACATURES

Dutch speaking only

Dutch speaking only

BEN JIJ KLAAR OM TE WERKEN

BIJ DEVOTEAM NEDERLAND?

Vragen over onze cultuur of vacatures? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen!

Yassine Manar

mail_122991.png
phone-512.png
  • Black LinkedIn Icon

HIGHLIGHTED STORIES

Copyright © 2020 joindevoteam.nl All rights reserved

  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon
devoteam_white_cmyk.png