OVER DEVOTEAM

Devoteam Nederland levert Innovatieve Technologie Consultancy voor Business en Overheidsorganisaties.

 

Als sterke speler binnen digitale transformatie voor de meest  belangrijkste bedrijven, zorgen onze 7.600+ professionals ervoor dat onze klanten hun digitale uitdagingen overwinnen

 

In Europa en het Midden-Oosten en met meer dan 20 jaar ervaring, verbeteren wij bedrijfsresultaten door bedrijven te helpen succesvol te zijn in de digitale wereld. We bouwen een IT-infrastructuur voor de digitale wereld en zorgen dat iedereen hierop kan aansluiten.

EXCELLEREN DOOR INNOVATIE

Wij werken hard aan het creëren van een werkomgeving die agile, vooruitstrevend en toekomst gericht is. Een omgeving die onze (klant)projecten weerspiegelt..

 

Bij Devoteam Nederland zorgen wij ervoor dat jij leert van experts en partners. Samen zorgen wij ervoor dat jouw kennis wordt vergroot en versterkt aan de hand van training programma’s en industrie toonaangevende certificeringen.

.

Naast het investeren in jouw vaardigheden zijn we tevens toegewijd aan het verbeteren van jouw werkbeleving.  Afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte is er mentoring mogelijk en wordt er gekeken en gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling- en loopbaan mogelijkheden.

WIJ ZIJN DIGITAL TRANSFORMAKERS
 

Wij zijn een digitaal innovatie- en technologie-transformatiebedrijf die zich richt op SMACS (Social Mobile Analytics Cloud Security). Wij zijn gepassioneerd over het maken van simpele, toegankelijke technologien. Techologie ten dienste van de mens. Onze hoofd in de cloud en het hart op de juiste plek.

 

Wij zijn trost op het samenbrengen van de beste service, technologie en mensen. Hierdoor maken wij het mogelijk voor al onze klanten om een concurentievoordeel te creeeren en te behouden.

Ons succes is gebasseerd op het leveren van succes voor onze klanten. Succes voor onze klanten wordt gecreerd door onze mensen. Devoteamers in heel Europa leveren onze klanten dagelijks een schat aan interculturele, technische en diep functionele kennis om samen aan baanbrekende projecten te werken.

GEDREVEN DOOR EN VOOR MENSEN

 

Werk doen waar je van houdt samen met briljante mensen is buitengewoon bevredigend. Wij willen niet dat er ook maar iets is wat jou daarbij in de weg staat. Daarom bieden wij de tools die jij nodig hebt om te excelleren in wat jij doet.

 

 De Devoteam mindset is positief en gericht op samenwerken. Wij hebben respect voor elkaar, zijn eerlijk en oprecht en hebben passie voor wat wij doen. Dit weerspiegelt zich in onze positieve en gezellige werksfeer die ons inspireert tot nieuwe ideeën.

Wij zijn meer dan onze functieomschrijvingen. We zijn ondernemers in een onafhankelijke omgeving met veel vrijheid waarin wij kunnen innoveren en creëren..

HIGHLIGHTED STORIES